Genç Kayınvalidelere Özel Abiye Modelleri

Genç Kayınvalidelere Özel Abiye Modelleri

Genç kayınvalide abiyesi modelleri, gelin veya damadın anneleri için en uygun olan tasarımların bir araya geldiği, farklı renk ve tasarımları barındıran bir koleksiyondur. Anne düğün abiyesi tasarımları hem oldukça şıktır hem de anne figürüne en uygun detayları içinde barındırır.

Bu klasmandaki elbiseler sünnet düğünlerinde giyilen sünnet anne abiyeleri ile benzer tasarımlara sahiptir.

Genç Kayınvalideler İçin Abiye Tavsiyeleri Nelerdir?

Genç kayınvalide abiyelerinin, anne figürüne uygun ağırlıkta ve aynı zamanda modern bir duruşta olması iyi bir tercihtir. Anne abiyesi modellerinde en çok kullanılan detaylardan biri vatkadır, vatkalı abiye modelleri kayınvalideler için ideal bir seçenektir. Aynı zamanda taş detaylı abiyeler de gelin ve damat annesi için ideal bir tercihtir.

Hangi Renkler Genç Kayınvalidelere Yakışır?

Gelin anne abiyeleri ve damat annesi abiyeleri farklı renk ve modellerde tasarlanırlar. Kayınvalide elbiseleri genellikle koyun tonlarda tercih edilse de kişilerin tarz ve stillerine göre daha renkli modeller de seçilebilir.

Modern anne abiyeleri, kalıpların dışına çıkarak daha açık renklerde de tercih edilebiliyor. Yine de kayınvalide abiyesi seçerken çok fazla çiçekli ve renk geçişli modellerden ziyade daha tek renk ve ağır modeller tercih edildiğinde çok daha uyumlu olacaktır.

Farklı Vücut Tiplerine Uygun Abiye Modelleri

Anne abiyesi modelleri, diğer beden standartlarından ziyade daha geniş bir beden dağılımı sunmaktadır. Anne abiyelerinde kendi vücut tipinize uygun abiye modelini bulmanız çok daha kolaydır. Vücut tipinizi önceki deneyimlerinizi gözden geçirerek değerlendirebilir, bu doğrultuda size uygun tasarımı seçebilirsiniz.

Genç Kayınvalideler İçin En Popüler Abiye Modelleri

Genç kayınvalideler için tasarlanan abiye modellerindeki trendler yıldan yıla değişiklik gösterse de belli bir çizgi doğrultusunda seyrederler.

Düğünde anne elbiseleri için en popüler tasarımlara göz atalım.

Uzun Abiye Modelleri ve Kombin Önerileri

Kayınvalideler için en ideal tercihlerden biri olan uzun abiye modelleri, hemen hemen her vücut tipine ve tarza uygundur. Gelin ve damat annesinde çok daha asil bir görüntü yaratan uzun gece elbiseleri, düğünlerde sıklıkla tercih edilirler.

Kısa ve Midi Abiye Modelleri ve Stil Tavsiyeleri

Gelin ve damat anneleri tarafından zaman zaman tercih edilen kısa elbiseler, kişilerin vücut tiplerine uyum sağladığı takdirde rahatlıkla tercih edilebilir. Yine de anneler, çok daha klasik durduğu için kısa yerine genellikle midi tercih etmektedir. Annelerin çok kısa elbiseler seçmek istemediği durumlarda midi abiyeler de kayınvalideler için ideal bir seçenektir.

Dantelli, Taşlı ve Sade Abiye Modelleri

Anne abiyeleri farklı stillerde tasarlansa da dantelli ve taşlı modelleri çok daha gösterişli göründüğü için sıklıkla tercih edilmektedir.

Daha elegant bir duruş seven anneler ise sade abiyelere yönelerek duru ve şık bir stili aksesuarlar ile tamamlayabiliyorlar.

Anne Abiyesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kayınvalide abiye modellerini incelerken önemli unsurlardan biri, yaşın dikkate alınmasıdır. Ortalama gelin ve damat annesi yaş skalasının altında bir kayınvalideler, olgun gösteren modellerden ziyade daha modern tercihler yapabilirler. Örneğin; 50 yaş anne abiyeleri için hem modern hem de zarif bir tasarım tercihi yapılabilir.

Diğer önemli unsur ise vücut tipinize uygun elbisenin seçimidir, proporsiyonunuza uygun tasarımı seçtiğinizde çok daha zarif bir görüntü elde edeceksiniz.

Anne Abiye Fiyatları Nelerdir?

Anne abiye fiyatları sezondan sezona farklılık göstermektedir. Özellikle özel tasarım abiyeler ve yeni sezon abiyelerde fiyat genele göre daha farklı olabilir.

NS Sposa'nın Anne Elbiseleri kategorisini sitemiz üzerinden ya da İstanbul, Adana ve İzmir showroomlarımızı ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

Gizem Sustam